Kūrybinė vaizduotė – štai visų išradimų pagrindas. (Nikola Tesla)

Kūrybinė vaizduotė – štai visų išradimų pagrindas. (Nikola Tesla)

2023 m. birželio 4 d., sekmadienis

        Visą pusmetį 3b klasės mokiniai dalyvavo tarptautiniame eTwinning projekte „The magic, colour and sound of the seed“ ("Sėklos magija, spalva ir garsas") . Bendradarbiaujant su partneriais iš Turkijos, Šiaurės Makedonijos ir Azerbaidžano tyrinėjo augalų gyvenimą nuo sėklos iki subrendusio augalo.

        Kartu su savo mokytoja Inga rinkosi sėklas, sėjo, laistė, augino bei stebėjo savo augalėlius ir jų augimą skirtingomis sąlygomis.
Su anglų kalbos mokytojomis Jurgitomis projekto metu aktyviai bendravo su partneriais, ruošė pristatymus, pildė apklausas, kūrė projekto logotipą, tobulino savo IT gebėjimus ir anglų kalbą. Išbandė mobiliąją programėlę VOILA ir kūrė savo avatarus, kuriuos "prakalbino" CHATTER KIDS programėle, paruošdami prisistatymus apie save.
        Visų šalių darbeliai, anketos ir nuotraukos buvo patalpintos virtualioje aplinkoje, kurią galima aplankyti ir apžiūrėti adresu:
     Dėkojame mokytojai Ingai Šalnienei už bendradarbiavimą ir pagalbą! Džiaugiamės vaikų derliumi ir nekantriai laukiam kitų projektų!
Anglų kalbos mokytojos Jurgita Valaitienė ir Jurgita Vaitkevičienė







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą